1
2
3
4

Velkommen til Øjenklinik Fyns hjemmeside.

Speciallæge i øjensygdomme Peter B. Hansen modtager patienter  under den offentlige sygesikring ( det gule sygesikringskort), men sundhedsforsikringspatienter er også velkomne.

Klinikkens adresse og er beliggende i velindrettede store lyse lokaler i stueplan på Østerbro 4 i Tommerup (Tommerup Erhvervspark). Klinikken er udstyret med det nyeste apparatur til undersøgelse og operation.

Klinikken tager imod alle patienter der har sygesikringsbevis (dvs. du skal ikke betale for undersøgelse og behandling). Du behøver heller ikke henvisning fra din egen læge for at for at få undersøgelse eller behandling.  

Vi byder nye som gamle patienter velkommen. 

Klinikken tager imod alle patienter fra Fyn og øerne uanset bopælsadresse heraf navnet Øjenklink Fyn. (Patienter fra Jylland og Sjælland er også velkomne)

Ventetider 

Den aktuelle ventetid på ikke akutte øjensygdomme er  6 måneder ( opdateret 19/12-2019)

Receptfornyelse

Du kan indtale navn cpr nr , samt den medicin du ønsker at få fornyet på vores telefonsvarer udenfor telefontiden.

Vent på at stemmen kommer til det punkt hvor du har valgmulighed for at indtale receptfornyelse.

1-2 hverdage efter vil din medicin være klar på apoteket

Ferielukninger i 2020 er således.

 

31 januar til og med 9 februar, samt 17 og 18 februar ( der vil dog være åbent for screening patienter i uge 6, øjenlægen er dog ikke til stede)

uge 7 er åbent

 

 

 Telefontider

 Vores telefontid er  09.30-11.30. Det er nemmest at komme igennem omkring kl 10.45. De sidste hverdage i ugen er det mindre pres på telefonen. Ved travlhed kan telefonen være lukket. Har du et akut problem er du velkommen til at møde op inden 11.30.

Alternativt kan du lægge en besked på telefonsvareren.